BAYBURT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU KARNE TÖRENİ

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu karne töreni ilimiz TOKİ Şair Celali İlkokulu’nda yapıldı. Törene Bayburt Valimiz Sayın Yusuf ODABAŞ, Belediye Başkan Vekili Sayın Nevzat KÖSE, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seydi DOĞAN, il Milli Eğitim Müdür yardımcıları, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU KARNE TÖRENİ

TOKİ Şair Celali İlkokulunda gerçekleşen karne törenimiz okulumuzun 4. Sınıfında ve ana sınıfında gerçekleştirildi. Karne törenine katılan ve İlkokul dördüncü sınıf öğrencilerine karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler veren Valimiz Sayın Yusuf Odabaş konuşmasında;

       “Sizler hem anne ve babalarınız için hem de bizim için çok önemlisiniz. Sizin eğitimleriniz bizim aldığımız eğitimlerden daha iyi olmalı çünkü yarınlarımızı oluşturacak olan sizlersiniz.

      O yüzden siz gençlerimize ve çocuklarımıza önem veriyoruz. Sekiz aylık bir koşuşturma sonrasında eğitimlerinizi tamamlayarak karnelerinizi aldınız ve yaklaşık dört ay sürecek bir tatili hak ettiniz.

        Tatilde bol bol dinlenme fırsatınız olacak. Tatil yaparken kendinizi yenilemenizi eksik kaldığınız konularda çalışmalar yapmanızı ve bol bol kitap okuyarak bilgi dağarcığınızı geliştirmenizi diliyorum.

        Sizler eğitimin birinci kademesini tamamladınız bundan sonra ortaokul, lise ve üniversite eğitimleriniz olacak, gerek ortaokulda gerek lisede ve gerekse üniversitede çok daha başarılı olabilmeniz için tatillerinizi iyi değerlendirmeniz ve kitap okumanız gerekiyor.

         Yaz tatilinizi en verimli bir şekilde geçireceğinize inanıyor, bundan sonraki eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Diyerek başarılı olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini belirtti.

         Daha sonra Ana sınıfına geçen Valimiz Sayın Yusuf ODABAŞ, Belediye Başkan Vekili Sayın Nevzat KÖSE, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seydi DOĞAN, Okul Müdürü ve öğretmenlerle birlikte ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere belgelerini ve hediyelerini takdim ettiler.

 

         Programın son bölümünde öğretmenler odasında okul müdürü ve öğretmenler ile eğitim öğretim değerlendirmesi yapıldı. Öğretmenlerle görüş ve öneriler paylaşıldı. Gelecek sene ile ilgili olarak başarı temennileri iletildi.  

Gençosman Mah. Turgut Özal Bulvarı No.113 Kat.1 PK. 69000 Merkez / BAYBURT - 0 458 280 69 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.